Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Powertech Nutrition S.R.L.
Membru Gratuit
4 stars: Foarte bun 4.60 din 5 pareri
Supliment BCAA 211 + L-glutamine - Lamaie
100 lei
Brand
Power Tech
Cod produs
BCAALEMON
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
BCAA 2:1:1 + L-Glutamine:
BCAA 2:1:1 este un produs care contine trei aminoacizi esentiali: leucina, isoleucina si valina. Sunt numiti „branched-chain amino acids” datorita structurii lor. Corpul nu produce acesti aminoacizi, de aceea este inteligent sa ii acumulam atat din alimentatie, cat si cu ajutorul suplimentelor. Pentru a creste in masa musculara, corpul trebuie sa aiba capacitatea sa regenereze tesuturile musculare, iar suplimentul alimentar BCAA 2:1:1 este exact ceea ce ai nevoie pentru a creste in masa musculara.

Un alt beneficiu important este refacerea eficienta intre antrenamente. Cu ajutorul aminoacizilor BCAA 2:1:1 corpul tau primeste aminoacizii necesari pentru a-si reface tesuturile musculare la timp ca tu sa fi in forma maxima la fiecare antrenament. De asemenea, reduce considerabil febra musculara si senzatiile de rigiditate. Consistenta este esentiala pentru a ajunge la forma fizica pe care ti-o doresti, de aceea iti recomandam cu incredere BCAA 2:1:1, aminoacizii care te vor ajuta sa iti depasesti limitele.

Importanta BCAA 2:1:1 in arderea grasimilor
Cand vine vorba de arderea grasimilor, BCAA ajuta la reducerea excesului de grasime, in special in combinatie cu Glutamina. Este important sa consumi BCAA-ul in jurul antrenamentelor, fie ca il bei inainte, in timpul antrenamentului sau dupa. Pe langa toate aceste beneficii, te vei bucura de un gust senzational si o solvabilitate pe cat se poate de eficienta pentru a te bucura la maxim de acest supliment alimentar.

Aminoacizii sunt importanti pentru performantele tale sportive, iti recomandam sa citesti mai multe informatii si despre celelalte suplimente din categoria Aminoacizi.

BENEFICIILE BCAA  2:1:1
Contribuie la cresterea masei musculare
Anduranta mai mare la efort
Refacere mai eficienta dupa antrenamente
Zero zahar
Din Gura in Gura