Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Powertech Nutrition S.R.L.
Membru Gratuit
4 stars: Foarte bun 4.60 din 5 pareri
Bautura Whey Protein Isolate Power Tech - Ciocolata
160 lei
Brand
Power Tech
Cod produs
WHEYCIOCOLATA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Whey Protein Isolate
Este o sursa de proteine de calitate, o proteina izolata despre care putem sa spunem ca este la cel mai inalt nivel atat din punct de vedere al ingredientelor folosite, cat si din punct de vedere al eficientei pe care o ofera. Datorita procentajului ridicat de proteine, nu numai ca vei simti diferenta de la antrenament la antrenament, insa te vei bucura de un gust delicios.
Iso Whey este suplimentul pe care vrei sa il iei dupa fiecare antrenament pentru o refacere mai eficienta si o doza optima de proteine pentru masa musculara puternica.

Datorita metodei de filtrare, pudra proteica Power Tech se dizolva perfect. Fiind un izolat proteic, lipsa carbohidratilor ne sugereaza ca este ideala in special daca esti pe o dieta de low-carb, daca te afli intr-o perioada de definire musculara sau pur si simplu vrei niste muschi cat mai estetici.

Profilul complex de amino-acizi din pudra proteica ajuta la repararea tesuturilor musculare si promoveaza o recuperare eficienta ca tu sa fi in cea mai buna forma la fiecare antrenament, de aceea iti reomandam Whey Protein Isolate de la Power Tech.

Provenienta Iso Whey:
este un izolat proteic din zer furnizat de Arla Foods Ingredients (Lacprodan SP-9225 INS), 100% natural, fara zahar, care furnieaza un procentaj de peste 86% - 88% de proteina per 100g (in functie de aroma).

Esti vegetarian si vrei o proteina vegetala cu un continut ridicat de proteine, cu gust delicios si cu o textura placuta?
Iti recomandam Proteina Vegana + B12 Power Tech

Beneficiile Whey Protein Isolate:
Ajuta la construirea masei musculare
Ajuta la recuperarea musculaturii dupa antrenamente
Ofera 27 grame de proteina de calitate pe servire
Poate fi folosit pe post de „meal replacer”
Din Gura in Gura