Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Powertech Nutrition S.R.L.
Membru Gratuit
4 stars: Foarte bun 4.60 din 5 pareri
Vitamina Omega 3
65 lei
Brand
Power Tech
Cod produs
VITOMEGA3
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Omega-3 contribuie la sanatatea si functionarea optima a inimii, a creierului si a sistemului osos. De asemenea reduce inflamatia in corp, poate imbunatatii calitatea somnului si a sistemului imunitar. Omul de rand nu are un aport optim de OMEGA-3, de aceea suplimentarea cu acizi grasi ajuta la functionarea optima a inimii si a creierului.

OMEGA-3 sunt acizi grasi care au un efect pozitiv asupra organismului. Pe langa beneficiile mentionate mai sus, amintim si combaterea depresiei si a anxietatii, stari care sunt tot mai des intalnite in zilele noastre datorita contextului stresant actual. Pentru mai multe detalii despre OMEGA-3, acceseaza link-ul.

OMEGA-3 se gasesc in surse alimentare precum carne de peste, alge, nuci, alune si diferite uleiuri(soia, canola). Luand in considerare aportul din alimentatia unui om normal, un supliment alimentar te poate ajuta sa indeplinesti necesarul zilnic pentru a te asigura ca esti la capacitate maxima atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

Componentele esentiale din OMEGA-3 sunt EPA si DHA: Eicosapentanoic Acid (EPA) si Docosahexaenoic Acid (DHA) sunt gasite in pesti, alge si krill. In combinatie cele doua componente ofera multiple beneficii organismului. Pe langa acizi grasi, va recomandam si suplimentarea cu vitamine & minerale, One-Day este un complex de vitamine si minerale care sustine si imbunatateste sanatatea generala, cat si compenseaza carentele din organism.

BENEFICIILE OMEGA-3
Imbunatateste functionarea sistemului cardiovascular
Ajuta la concentrare si claritate mentala
Reduce nivelul inflamatie
Ajuta lupta impotriva bolilor autoimune
Imbunatateste sanatatea sistemului locomotor si osos
Ajuta la imbunatatirea calitatii somnului
Din Gura in Gura